Mjölkchokladpannacotta

Mjölkchokladpannacotta med Daimcrunch

#

På Bilden ser du Amuse-Bouche Square Large

Tipset kommer från bloggen:

logo

Mjölkchokladpannacotta med Daimcrunch

  • 6 portioner
  • 1,5 gelatinblad
  • 250 g mjölkchoklad
  • 5 dl vispgrädde
  • 50 g strösocker
  • 1 dubbeldaim, 200 g
  • 2 dl vispgrädde
  • kakao

Lägg gelatinbladen i kallt vatten.

Hacka chokladen och lägg den i en bunke. Koka upp grädde och socker och häll det i bunken. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pannacotta.

Häll upp blandningen i serveringsglas och låt stå i kylen i minst 3 timmar.

Krossa daimen grovt och mjukvispa grädden. Toppa pannacottorna med detta och avsluta med att pudra lite kakao över.

Recept: Roy Fares

« Tillbaka till alla recepten

 
 
ulrika

Jag heter Ulrica och det är jag som driver bloggen
“Från sött till salt”.

Bor med man och en liten dotter i Göteborg. Älskar köksprylar, att äta sötsaker och har ett på tok för litet kök. Brottas med behovet att laga pastellfärgade bakverk utan allt för många otäcka tillsatser. Rodnar glatt när en vän kallar mig för Guldhedens Nigella, det tar jag som en stor komplimang.

Besök gärna min blogg ››

Vill du samarbeta med oss?

Skicka ett mail till oss och berätta för oss vad du gör och vad du vill dela med dig av.