BBQ popcorn

BBQ-popcorn

bananyoghurtglass
 

På Bilden ser du hur du kan använda ett av våra serveringstillbehör på ett smart sätt.

Tipset kommer från bloggen:

logo

BBQ-popcorn

  • 2 dl popcornkärnor
  • 2 tsk fint salt
  • 0,5 tsk mald spiskummin
  • 1 msk starkt paprikapulver

Poppa popcornen i olja. Blanda under tiden samman salt, spiskummin och paprikapulver.

Sväng runt de nypoppade popcornen med kryddblandningen och servera popcornen antingen varma eller kalla.

« Tillbaka till alla recepten

 
 
ulrika

Jag heter Ulrica och det är jag som driver bloggen
“Från sött till salt”.

Bor med man och en liten dotter i Göteborg. Älskar köksprylar, att äta sötsaker och har ett på tok för litet kök. Brottas med behovet att laga pastellfärgade bakverk utan allt för många otäcka tillsatser. Rodnar glatt när en vän kallar mig för Guldhedens Nigella, det tar jag som en stor komplimang.

Besök gärna min blogg ››

Vill du samarbeta med oss?

Skicka ett mail till oss och berätta för oss vad du gör och vad du vill dela med dig av.