BBQ-popcorn
På Bilden ser du hur du kan använda ett av våra serveringstillbehör på ett smart sätt.
Tipset kommer från bloggen:
BBQ-popcorn
- 2 dl popcornkärnor
- 2 tsk fint salt
- 0,5 tsk mald spiskummin
- 1 msk starkt paprikapulver
Poppa popcornen i olja. Blanda under tiden samman salt, spiskummin och paprikapulver.
Sväng runt de nypoppade popcornen med kryddblandningen och servera popcornen antingen varma eller kalla.
Jag heter Ulrica och det är jag som driver bloggen
“Från sött till salt”.
Bor med man och en liten dotter i Göteborg. Älskar köksprylar, att äta sötsaker och har ett på tok för litet kök. Brottas med behovet att laga pastellfärgade bakverk utan allt för många otäcka tillsatser. Rodnar glatt när en vän kallar mig för Guldhedens Nigella, det tar jag som en stor komplimang.
Vill du samarbeta med oss?
Skicka ett mail till oss och berätta för oss vad du gör och vad du vill dela med dig av.